Uw vakkundige autoschadebedrijf

Heeft u schade aan uw auto en bent u op zoek naar een vakkundig autoschadebedrijf in de regio Groningen? Of wilt u uw auto laten nakijken? Bij uw autoschadebedrijf bent u voor alle autoschadeherstel werkzaamheden aan het juiste adres. Op het gebied van autoschadeherstel, voeren wij onder andere de volgende diensten voor u uit:

  • Beschadiging door steentjes
  • Krassen
  • Metallic afwerkingen en paarlemoer
  • Gelakte bumpers, spoilers en de gehele carrosserie gemaakt van staal of kunststof.
  • Kleine deukjes en krassen op de bumpers

Staat jouw gewenste dienst er niet bij? Bel vrijblijvend voor de talloze mogelijkheden!

Ervaren medewerkers bij uw autoschadebedrijf

De vakmannen van ons autoschadebedrijf uit Groningen hebben een schat aan ervaring en beschikken over moderne en professionele materialen, gereedschappen en apparatuur. Zo kunnen wij elk merk en type voertuig repareren, restaureren, customizen en aanpassen. Wij staan voor snelle en goed service. Een auto spuiten kost veel geld en tijd, met ons gepatenteerde krijgt u goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons autoschadebedrijf is in staat elke kleur te mengen. Hierdoor kunnen wij altijd de exacte lak aanbrengen van uw auto.

Neem contact met ons op voor al uw autoschadeherstel werkzaamheden of voor meer informatie over onze diensten. Als u in Groningen of in de buurt van Groningen woont, zijn wij het autoschadebedrijf voor al uw autowerkzaamheden. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.