Heeft u lakschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan het botsen tegen een paaltje of het aanrijden van een stilstaande auto doordat u niet goed in uw spiegels heeft gekeken. Helaas kan zo’n klein ongeluk soms wel zorgen voor krassen en lakschade aan uw auto. Heeft u autoschade in Groningen of in de omgeving van Groningen opgelopen? Neem dan contact op met uw autoschadebedrijf. Wij kunnen uw auto spuiten op vakkundige wijze. Door onze ervaring, expertise en vakkundige materialen en apparatuur weten wij iedere schade op de juiste wijze te herstellen.

Precisiewerk bij auto spuiten

Onze experts in Groningen weten precies hoe het spuiten van een auto op de beste manier kan worden aangepakt. Een uitstekende kennis van de materialen is hierbij onmisbaar. De primer, plamuur, autolak en blanke lak worden in de juiste mengverhoudingen en hoeveelheden aangebracht om ook de juiste kleur te creëren.

Het spuiten van een auto is vakwerk; bij ons in Groningen werken uitsluitend vakmannen die topkwaliteit leveren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden omtrent het wegwerken van krassen en lakschade te bespreken. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw schade vakkundig wordt hersteld en dat de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij wordt geregeld.